Financiële coaching

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

  • Je hebt het gevoel geen of onvoldoende inzicht te hebben in je persoonlijke financiën. Je houdt bijvoorbeeld aan het einde van de maand nét niet genoeg geld over terwijl je wel voldoende inkomen zou moeten hebben.
  • Je wil werken aan financiële korte- en langetermijndoelen, bijvoorbeeld om eerder te kunnen stoppen met werken, maar je weet niet waar te beginnen of hoe vanuit hier verder te gaan.

Wil jij:

  • je eerste huis kopen?
  • starten met beleggen?
  • een plan maken om financieel onafhankelijk te worden?
  • sparen voor een specifiek doel?

Deze onderwerpen komen allemaal aan bod in mijn financiële coachingstraject. In totaal bestaat het traject uit 6 één-op-één sessie en duurt het ongeveer 3 maanden. Wil jij liever aan de slag met een specifiek onderwerp? Dan zijn losse sessies van 1 of 1,5 uur ook mogelijk. Voel je vrij om contact op te nemen zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

Als financieel coach is mijn aanpak persoonlijk en doelgericht. Ik vind het belangrijk dat je veel leert en dat deze kennis meteen praktisch toepasbaar is. Om hiervoor te zorgen vraag ik voorafgaand aan elke sessie informatie op van jou en ik ga met je input aan de slag. Wat voorop staat is dat jouw financiële planning overeen moet komen met jouw waarden en wensen.

Recencies

Hieronder vind je twee reacties die ik na afronding van het financiële coachingstraject van mijn cliënten heb mogen ontvangen.

"Super goed traject met interessante onderwerpen waar je veel vanaf weet. Leuk om mee bezig te zijn."
Evy - Pricing Analyst
"Hartelijk dank voor de afgelopen maanden waar je me echt ontzettend met mijn financiën hebt geholpen. Ik wil je geweldig bedanken omdat ik door jou ben begonnen met het maken van een financiële planning."
Julia - Campaign Manager

Wil jij ook een financieel gelukkig leven leiden?

Wil jij nu starten met het creëren van een financieel gelukkig leven en een zonnige toekomst? Vul dan hieronder je gegevens in of neem contact op via info@financelle.nl. Ik neem snel en vrijblijvend contact met je op.

Financial coaching is also available in English