Nieuws! Start financiële coaching

FinancElle financieel coachingstraject

Al maandenlang ben ik ermee bezig en nu eindelijk is het wereldwijd: mijn financiële coachingstraject!  

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

  • Je hebt het gevoel geen of onvoldoende inzicht te hebben in je persoonlijke financiën
  • Je wil werken aan financiële korte- en langetermijndoelen, maar je weet niet precies waar te beginnen

Zo ja, dan denk ik dat ik je kan helpen met mijn financiële coachingstraject. Dit traject is gericht op mensen (ondernemers en niet-ondernemers) die meer inzicht willen in hun persoonlijke financiën en willen werken aan financiële doelen.

  • Wil jij je eerste huis kopen?
  • Starten met beleggen?
  • Een plan maken om financieel onafhankelijk te worden?
  • Sparen voor een specifiek doel?

Dat komt allemaal aan bod in het 6-weekse traject (1-op-1 online sessies). De eerste 5 sessies vinden plaats op wekelijkse basis en de laatste sessie een maand na sessie 5. In totaal duurt het traject 2 maanden.

Als financieel coach kan ik je veel leren over de basis van persoonlijke financiën. We zullen inzicht creëren, onder andere door het stellen van uitgavendoelen. Heel erg gedetailleerd budgetteren is niet nodig, omdat dit voor veel mensen op lange termijn simpelweg niet werkt. Mijn visie is het creëren van bewustwording in combinatie met overzicht en automatisering.  

Wat voorop staat is dat jouw persoonlijke financiële planning overeenkomt met jouw waarden en wensen.

Hieronder vind je twee reacties die ik na het traject van mijn cliënten heb ontvangen:

"Super goed traject met interessante onderwerpen waar je veel vanaf weet. Leuk om mee bezig te zijn."
Evy
Marketeer
"Hartelijk dank voor de afgelopen maanden waar je me echt ontzettend met mijn financiën hebt geholpen. Ik wil je geweldig bedanken omdat ik door jou ben begonnen met het maken van een financiële planning."
Julia
Campaign Manager

Ben jij geïnteresseerd in financiële coaching? Vul op deze pagina je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Het financiële coachingstraject is ook beschikbaar in Engels
The financial coaching program is also available in English

This Post Has 2 Comments

  1. Wat gaaf, succes ermee! 😊

Laat hier je reactie achter!

Close Menu